Keuveltentoonstelling

Keuvelavond

'Een feest van lichtjes'

10 november is het weer zover; onze keuvelavond!

Buiten is het herfst en de gezellige tijd met lichtjes komt er weer aan. De kinderen werken hard aan hun lampionnen. Dinsdag 10 november kunt u op school het resultaat bekijken. U bent welkom van 17.30 tot 19.00 uur.

In de gymzaal (centrum) / Grote Zaal (Groeneweg) verzorgt de ouderraad weer hapjes en drankjes tegen een kleine vergoeding. Op de Groeneweg gaat groep 3/4 ook iets lekkers maken. De kinderen gaan in het kader van hun thema De Smulfabriek, wraps maken. Deze worden ook verkocht op deze avond.

De opbrengst gaat naar een nog nader te bepalen doel door de groepen 7/8 Groeneweg en 8 Centrum. Ook zullen de Wereldwinkel en de Boekenhoek weer geopend zijn. De kinderen van groep 8 centrum en groep 7/8 Groeneweg zijn er weer helemaal klaar voor en hopen op veel klandizie. Zij zien u graag op 10 november!