Sint en Pieten bezoeken school!

Pepernoten en cadeautjes!

Ieder jaar rond 5 december brengt Sinterklaas een bezoek aan de Julianaschool. Dat wordt altijd een gezellige boel want hij brengt zijn zwarte pieten en cadeautjes mee!

Ook afgelopen 4 December 2014 heeft de Sint een bezoek gebracht aan de Julianaschool. We hebben staan heerlijk staan zingen en wachten op het grote plein. Maar...wat is dat nu....kwamen er alleen twee pieten op het plein. Wat blijkt; Sinterklaas had zich verslapen! Gelukkig hadden de pieten een goede oplossing. Zij kregen Sinterklaas maar niet wakker en nu mochten wij gaan helpen. Met de hele school naar het slot van Schagen toe. Dat maken we niet elke dag mee! Gelukkig konden we hard genoeg zingen en kregen wij Sinterklaas uiteindelijk wel wakker. Wat denk je? Staat hij in zijn pyama en slaapmuts op het balkon! Maar natuurlijk loopt het allemaal wel goed af vandaag. Sinterklaas was snel aangekleed en zo konden we terug naar de Julianaschool. Daar begon hij gauw aan zijn klassenbezoekjes. Wat ook wel heel leuk was; Sinterklaas heeft vandaag een 'piet in opleiding' meegenomen. En hij had toch een blitse pet op!

In de middag kwam Sinterklaas op de locatie Groeneweg, hij was te laat want hij had een middagdutje gedaan in een huis verderop. We hebben hem wakker gezongen en daarna zijn we naar de klas gegaan. Sinterklaas kwam in de klas en de kinderen zijn allemaal bij hem geweest. Vele pepernoten later vertrokken ze weer.

Maar natuurlijk niet zonder de belofte om volgend jaar weer terug te komen!