Gemakkelijk inschrijven

Hoe komt u met de school in contact?

Bent u zich aan het oriënteren op een school voor uw kind en wilt u graag meer weten over de Julianaschool? U bent van harte welkom op onze beide locaties!

De Julianaschool is een openbare basisschool in Schagen. De school heeft twee locaties, namelijk één gelegen in de wijk Groeneweg aan de Iepenlaan en in het centrum aan de Julianalaan.

Op beide locaties verzorgen wij volledig onderwijs. Dit betekent dat de kinderen van groep 1 t/m groep 8 op dezelfde locatie kunnen blijven.

Gedurende het gehele schooljaar is het mogelijk om een afspraak te maken met voor een rondleiding (tel: 0224-212788 of e-mail: info@obsjulianaschool.nl).

Tijdens een rondleiding en een gesprek vertellen wij u graag alles over de school en haar visie. Ook is het mogelijk om vragen te stellen. Na afloop kunt u vrijblijvend een inschrijfformulier meenemen. Op beide locaties zijn voldoende plaatsen, waardoor plaatsing geen enkel probleem is.