Ouderraad (OR)

Doe mee en meld je aan!

Maak de schooltijd van je kind nog leuker!

De ouderraad; meer betrokken bij je kind

De ouderraad is belangrijk binnen onze school. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer van de ouderbijdrage en zetten zich in bij allerlei activiteiten. Dankzij de inzet van de ouderraad is het mogelijk om van de thema-afsluitingen, de excursies, de schoolreisjes, de avondvierdaagse, de musicals, de keuvelavond, het Sinterklaasfeest en het Kerstdiner onvergetelijke gebeurtenissen voor zowel kinderen als leerkrachten en ouders te maken.

Maak de schooltijd van je kind nóg leuker

Stel je eens voor hoe de schooltijd van je kind zou zijn zonder keuvelavond, kerstdiner, musicals, schoolfotograaf, schoolreisjes en avondvierdaagse. En dat hoeft ook niet want een groep enthousiaste mensen van de ouderraad maakt het mogelijk dat ieder jaar weer deze activiteiten kunnen plaatsvinden. Volgens goed ingelichte bronnen wordt ook het jaarlijkse Sinterklaasfeest door de goedheiligman zeer gewaardeerd en zal hij ook dit jaar weer de kinderen een bezoek brengen met cadeautjes.

Eens in de 6 weken komen we bij elkaar, wisselend op de locaties Groeneweg en Centrum. In een gezellige en gemoedelijke sfeer leveren we input voor de te organiseren activiteiten en bespreken we wat er verder ter tafel komt. Je kunt helpen bij de voorbereiding en uitvoering van de activiteiten. Dit is prima te combineren met werk, want we doen het met zijn allen en mocht je een keer niet kunnen dan lukt het vast een andere keer wél.

Mocht je na het lezen van bovenstaande enthousiast zijn geworden om de ouderraad te versterken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar tips4julianaschool@gmail.com.

De vergaderdata van de OR van schooljaar 2016-2017 zijn als volgt:

nog niet bekend