Groep 7&8 onderneemt

Naaiatelier groep 7 - Het ateljee

Welkom op de website van het naaiatelier!

Wij zijn groep 7 en we zijn een naaiatelier gestart. Het naaiatelier bestaat voor het derde jaar en is erg gegroeid. We hebben een grote kast met heel veel stof die anders weggegooid zou worden. We hebben zes naaimachines waar we op kunnen werken. We proberen bijna elke dag bezig te zijn met het maken van allerlei dingen. Inmiddels kunnen we al van alles maken. U kunt dan denken aan:

• Knuffeltjes
  • Laptophoes of laptoptas
  • Kussens
  • Geurzakjes
  • Tassen
  • Vlaggenlijn
  • Nekkussen
  • Stoelhoes jarige job
  • Mondkapjes

Ook als u iets wil bestellen dat niet in de lijst staat, is het mogelijk.

Onze visie
We zijn een duurzaam bedrijf. We recyclen zoveel mogelijk. We vinden het bijvoorbeeld zonde dat een kledingstuk met een gat erin zomaar weggegooid wordt. Wij kunnen zo'n kledingstuk repareren voor u. Wij vinden het zonde dat er zoveel weggegooid wordt. Dat is heel slecht voor de wereld. Gebruik zo weinig mogelijk plastic. Stof is beter voor de natuur en zeker als het gerecyclede stof is.

Hoe werken we
We werken meestal op bestelling. Dat houdt in dat u bij ons een product bestelt en dat wij het dan gaan maken voor u. Het is het handigst als u naar ons toe komt om uw bestelling te plaatsen zodat wij hiervan een formulier in kunnen vullen. Ook kunt u dan de stof uitzoeken die u wilt.
Op dat moment kunnen we ook met u afspreken wanneer uw bestelling klaar is.

Onze gegevens:
E-mailadres      : Naaiatelier@obsjulianaschool.nl
Telefoon           : 0224-212788
Adres                : Julianalaan 2, groep 7, op de 2de verdieping, helemaal achterin de rechter gang
Bereikbaar       : op schooldagen van maandag tot vrijdag tussen 8.45 en 14.15 uur.

We hopen binnenkort uw bestelling te ontvangen!